Techniek en infrastractuur

Spot On Learning biedt iedere ondernemer of andere 'leerling' een eigen leeromgeving. Na inloggen is daar alles te vinden: de leerstof, toetsen, de online en offline activiteiten (opdrachten) en informatie over medeleerlingen, docenten en coaches en natuurlijk informatie over zijn voortgang en prestaties. Spot On Learning maakt gebruik van verschillende systemen die worden geïntegreerd tot een samenhangend geheel.

Snel en gemakkelijk aan het werk

Doel is om de lerende ondernemer of werknemer snel aan het werk te krijgen op een gemakkelijke manier. De praktijk leert dat mensen snel thuis raken in de omgevingen die we creëren.

Standaarden en werkwijzen die al bekend zijn

We maken zo veel mogelijk gebruik van standaarden en werkwijzen die op internet gangbaar zijn. Kun je surfen, zoeken met Google en online netwerken via Linkedin en Facebook dan kun je meestal ook snel werken met de producten van Spot On Learning. De mensen die onze omgevingen programmeren zijn gewend om veel ondernemers en professionals virtueel over de vloer te krijgen.

Techniek op de achtergrond

Technologie is belangrijk in de producten en diensten van Spot On Learning. Voor de gebruiker gaat het niet om de techniek maar om relevantie, intuïtieve werking, inspiratie en contact met collega's en coaches. Allicht is er - zeker in het begin - sprake van een leercurve om van de geboden mogelijkheden gebruik te gaan maken. Waar nodig biedt Spot On Learning support. Ondertussen is de technologie die Spot On Learning inzet geavanceerd. We besteden veel aandacht aan het koppelen van systemen, aan veiligheid, aan beschikbaarheid op alle uren en overal en natuurlijk aan werking op verschillende soorten gangbare apparaten.

Meten en bijsturen

Online is veel te meten en monitoren. Met respect voor de privacy van de gebruikers maken we gebruik van de meetbaarheid om te motiveren, bij te sturen en te zorgen voor continue verbetering.

 

Opdrachtgevers en partners

Spot On Learning
Kleine-Gartmanplantsoen 10
1017 RR Amsterdam

020 308 00 41
info@spotonlearning.nl

Vragen over Spot On Learning of wil je een afspraak maken? Neem dan graag contact met ons op.

Adres en team info
Spot On Learning bv ┬ę 2015. Alle rechten voorbehouden.